WORKSHOP

Workshop: Speel je Vaardig!

Een workshop waarbij je met gebruik van het boek “Speel je vaardig” zelf aan de slag gaat met spellen. Zo ervaar je zelf wat je ook met de leerlingen gaat oefenen.
De theorie over de executieve functies wordt besproken, je gaat oefenen met observeren en je krijgt tips bij het gebruik van spellen in de klas.

De workshop wordt gegeven door Heidi. Er is ook een mogelijkheid om de workshop te laten geven door Heidi en Margot (eigenaresse van Dé Spellenwinkel Breda). Margot is een waardevolle aanvulling vanwege haar enorme expertise op het gebied van spellen.

Deze workshop kan op locatie worden verzorgd. (minimaal 8 personen).
Mocht u interesse hebben in het volgen van een workshop of wilt u dat er een workshop gegeven wordt binnen uw school of instelling, stuur dan vrijblijvend een mail en vraag naar de mogelijkheden.

Dit schooljaar zal Heidi  nog twee 1-daagse workshop verzorgen bij Het Talentenlab Breda. De data:  maandag 18 februari  en vrijdag 17 mei 2019. Opgeven voor deze workshop kan via www.hettalentenlab.nl.

Heidi verzorgt ook korte individuele trainingen voor 1 of 2 personen. Zij zal je in ongeveer één uur (indien gewenst langer) een korte uitleg geven over de theorie van de executieve functies in combinatie met spellen. Daarnaast bepreekt ze, met behulp van het boek, de mogelijkheden om de volgende dag te kunnen starten met het oefenen van de executieve functies. Deze training kost € 89,- per uur, inclusief BTW, exclusief reiskosten.