WORKSHOP

Workshop: Speel je Vaardig!

Een workshop waarbij je met gebruik van het boek “Speel je vaardig” zelf aan de slag gaat met spellen. Zo ervaar je zelf wat je ook met de leerlingen gaat oefenen.
De theorie over de executieve functies wordt besproken, je gaat oefenen met observeren en je krijgt tips bij het gebruik van spellen in de klas.

De workshop wordt gegeven door Heidi. Er is ook een mogelijkheid om de workshop te laten geven door Heidi en Margot (eigenaresse van Dé Spellenwinkel Breda). Margot is een waardevolle aanvulling vanwege haar enorme expertise op het gebied van spellen.

Deze workshop kan op locatie worden verzorgd. (minimaal 6, maximaal 12 personen). In overleg is er de mogelijkheid om meer mensen toe te laten.
Mocht u interesse hebben in het volgen van een workshop of wilt u dat er een workshop gegeven wordt binnen uw school of instelling, stuur dan vrijblijvend een mail en vraag naar de mogelijkheden.

In het schooljaar 2019-2020 zal Heidi  weer 1-daagse workshops verzorgen bij Het Talentenlab Breda. Opgeven voor deze workshop kan via www.hettalentenlab.nl.

Heidi verzorgt ook korte individuele trainingen voor 1 of 2 personen. Zij zal je in ongeveer één uur (indien gewenst langer) een korte uitleg geven over de theorie van de executieve functies in combinatie met spellen. Daarnaast bepreekt ze, met behulp van het boek, de mogelijkheden om de volgende dag te kunnen starten met het oefenen van de executieve functies. Deze training kost  €89,- per uur, inclusief BTW, exclusief reiskosten.

Enkele reacties van eerdere deelnemers:

    • “Goede balans tussen theorie en praktijk.”
    • “Leuk en enthousiasmerend ‘hands-on’ gedeelte.”
    • “Ik heb er veel aan gehad en kan het ook vertalen naar andere activiteiten die ik tijdens trainingen doe.”
    • “Het was inspirerend en gaf handvatten waarmee je direct aan de slag kunt gaan.”
    • “Hartelijke, praktische, duidelijke trainster.”