OVER DE SCHRIJVER

Heidi van der Westerlaken-Vriens is leerkracht in het basisonderwijs. Zij is coördinator meer- en hoogbegaafdheid en geeft les aan de Minervagroep middenbouw. (Meer- en hoogbegaafden met een zorgvraag).  Heidi is gespecialiseerd in executieve functies, groeimindset en hoogbegaafdheid. Zowel theoretisch als praktisch heeft zij ruime ervaring met deze onderwerpen. Tijdens haar studie “Talentbegeleiding Basisonderwijs” bij “Novilo” kwam de inspiratie voor SPEEL JE VAARDIG. Op veel scholen worden spellen aangeschaft als onderdeel van het lesmateriaal en dit zag Heidi als een kans. Spellen spelen in het onderwijs heeft echt een meerwaarde en Heidi hoopt met haar boek velen te inspireren tot het doelgericht gebruiken van spellen.
Ook een workshop behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie: Neem vrijblijvend contact op via de mail: info@speeljevaardig.nl.

 

Naast Speel je vaardig heeft Heidi samen met Marloes Aarsman het boek ‘ Leergeluk, inzicht in je brein maakt leren fijn’  geschreven. Een boek voor alle kinderen en hun begeleiders die willen leren hoe ze kunnen leren. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.debreinschool.nl. 

 

 

LINKS

We vragen leerlingen vaak om te plannen, organiseren, door te zetten en de aandacht er bij te houden; vaardigheden die belangrijk zijn voor hun ontwikkeling. Leerlingen hebben soms veel moeite met deze denk- en gedragsvaardigheden (executieve functies) en het is dan ook goed om hier met hen aan te werken, en dan het liefst op …

Speel je vaardig; een praktisch boek om executieve functies te ontwikkelen met behulp van spellen. Boek; Speel je vaardig Heidi van der Westerlaken-Vriens is de schrijfster van het boek Speel je vaardig. Zij is leerkracht in het basisonderwijs en gespecialiseerd in …..