Training Speel je vaardig – Mindset

Deze training is bedoeld voor onderwijsprofessionals, coaches en therapeuten.

Een training waarbij je met gebruik van de spellen zelf aan de slag gaat om te ontdekken hoe het spelen van spellen kan bijdragen aan het ontwikkelen van een groeimindset.
We starten met de theorie over Mindset (Carol Dweck) en daarna bieden we verschillende werkvormen aan die een groeimindset kunnen bevorderen tijdens het spelen van spellen.
De training wordt gegeven door Heidi (leerkracht en kindercoach) en Margot (eigenaresse van Dé Spellenwinkel Breda). Heidi heeft als specialisme mindset, executieve functies en hoogbegaafdheid en Margot heeft een achtergrond in de psychiatrische zorg en daarnaast een enorme expertise op het gebied van spellen.

Wil je graag een keer aansluiten bij deze training? Stuur dan een mail (info@speeljevaardig.nl) en laat je op de wachtlijst plaatsen. Vermeld duidelijk voor welke training je interesse hebt. Je krijgt dan automatisch bericht wanneer de volgende training gepland wordt. Deze training duurt ongeveer 6 uur en kost € 229,-.

Deze training wordt ook op locatie verzorgd en aangepast aan de wensen van jouw organisatie. Om de kwaliteit van de training te waarborgen streven we naar een minimale duur van 3 uur.
De kosten zijn: € 189,- euro per uur en reistijdvergoeding € 65,- per uur (exclusief 21% BTW)