Training Speel je vaardig – Rekenen, Taal en Lezen

Deze training is bedoeld voor onderwijsprofessionals.

In deze training gaan we actief aan de slag met spellen die zeer geschikt zijn om in te zetten tijdens de lessen rekenen, taal en lezen.
We starten met een stukje theorie over spel-gebaseerd leren (game-based learning). Met behulp van spel-gebaseerd leren kunnen leerlingen vaardigheden als kritisch denken, samenwerken, problemen oplossen en communiceren spelenderwijs oefenen. Daarnaast leren ze spelenderwijs bijvoorbeeld rekenen of begrijpend lezen. Ze kunnen tijdens het spelen van spellen van en mét elkaar leren.

In het actieve gedeelte van deze training maak je kennis met spellen die bijvoorbeeld aansluiten bij het tellen tot 10, tellen tot 100, ruimtelijk inzicht, optellen en aftrekken, creatief denken, begrijpend lezen en nog veel meer.
De training wordt gegeven door Heidi (leerkracht en kindercoach) en Margot (eigenaresse van Dé Spellenwinkel Breda). Heidi heeft als specialisme mindset, executieve functies en hoogbegaafdheid en Margot heeft een achtergrond in de psychiatrische zorg en daarnaast een enorme expertise op het gebied van spellen.

Deze training wordt op locatie verzorgd.
Om de kwaliteit van de training te waarborgen streven we naar een minimale duur van 3 uur.
De kosten zijn: € 189,- euro per uur en reistijdvergoeding € 65,- per uur (exclusief 21% BTW)