Training Speel je vaardig – Werken met Smartgames

Deze training is bedoeld voor onderwijsprofessionals, begeleiders van plusklassen en individuele begeleiders, kindercoaches en kindertherapeuten.

Een training waarbij we diep ingaan op het gebruik van Smartgames in het onderwijs of begeleiding. In deze training laten we je zien, horen en ervaren:

– hoe SmartGames kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van cognitieve en executieve functies.

– hoe de Leerkuil van James Nottingham kan worden toegepast bij het werken met SmartGames en je daarmee werkt aan een groeimindset.

Daarnaast krijg je veel tips hoe je SmartGames kunt implementeren in het onderwijs.

De training wordt gegeven door Heidi (leerkracht en kindercoach) en Margot (eigenaresse van Dé Spellenwinkel Breda). Heidi heeft als specialisme mindset, executieve functies en hoogbegaafdheid en Margot heeft een achtergrond in de psychiatrische zorg en daarnaast een enorme expertise op het gebied van spellen.

Individueel interesse?
Stuur een mail (info@speeljevaardig.nl) en laat je op de wachtlijst plaatsen. Vermeld duidelijk de naam van de training. Je krijgt dan automatisch bericht wanneer de volgende training gepland wordt. Deze training duurt ongeveer 3 uur en kost € 229,-. (ex. 21% Btw) Daarbij ontvang je de map Speel je vaardig Deluxe , het Wisbordje van de Leerkuil en  Het Verdraaid handig Napraatje.

Interesse als team?  (minimaal 6 deelnemers, meerprijs boven 10 deelnemers)
Om de kwaliteit van de training te waarborgen streven we naar een minimale duur van 3 uur.
De kosten zijn (ex. 21% Btw):
* € 219,- euro per uur
* € 40,- per extra deelnemer boven de 10 deelnemers
* Reistijdvergoeding € 65,- per uur
* Cursusmateriaal (ex. 9% Btw):
6-10 deelnemers: 1x € 82,50,- voor de map Speel je vaardig Deluxe en per deelnemer € 11,50 voor het Wisbordje van de Leerkuil en  Het Verdraaid handig Napraatje.
10-20 deelnemers: 2x € 82,50,- voor de map Speel je vaardig Deluxe en per deelnemer € 11,50 voor het Wisbordje van de Leerkuil en  Het Verdraaid handig Napraatje.
20-30 deelnemers: 3x € 82,50,- voor de map Speel je vaardig Deluxe en per deelnemer € 11,50 voor het Wisbordje van de Leerkuil en  Het Verdraaid handig Napraatje.
Meer dan 30 deelnemers: 4x € 82,50,- voor de map Speel je vaardig Deluxe en per deelnemer € 11,50 voor het Wisbordje van de Leerkuil en  Het Verdraaid handig Napraatje.

Desgewenst een of meerdere sets emotiekaarten/helpende gedachten per organisatie. (€39,95 per set)